sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Uusia tuulia!

Heipparallaa kaikille ja ihanaa kevättä! 
Päätin poistaa kaikki vanhat blogitekstit ja aloittaa bloggailun ihan alusta. Viime kirjoittelusta onkin vierähtänyt tovi ellei enemmänkin, mutta parempi kai jatkaa myöhään kuin ei milloinkaan?


Treffin kanssa ollaan hurahdettu uudelleen estehyppelyyn jota treenataan ainakin toistaiseksi päälajina. Täytyy kyllä myöntää, että taitaa olla tämä tikkuhyppely lähempänä meikäläisen sydäntä kuin koulukiemuroiden vääntäminen vaikka toki kehitämme edelleen yhteistyötämme myös sileällä - ja paljon siinä onkin vielä kehitettävää, huh!


Treffin kanssa ollaan nyt keväällä keretty muutamat radat ottaa alle, ihan pikkuratoja vain sillä heppa tuppaa jännittymään aikalailla radalla ja kierroksia kertyy vähän turhan paljon! Viime kilpailuissa alkoi jo löytyä hiukan rippeitä jarrusta ja keskittymiskyvystä mutta paljon on vielä petrattavaa. Onneksi kilpailukausi on vasta aluillaan joten aikaa on käydä ja harjoitella =)


Kevät kierrellään pikkukisoja harjoittelumielessä ja kesän tavoitteena olisi käydä hyppäämässä Hangon Seahorse Weekissä sekä Jumping Kemiössä. Amatöörisarja houkutteli hiukan mutta voi olla, että 120cm radat saavat odottaa ensikauteen, saa nähdä ;-)


Näin ollen toivotan kaikille hyvää kevättä sekä huikeaa kisakautta! Illalla mennään Treffin kanssa estevalmennukseen ja toivon, että saan sieltä jotain kuva/videomateriaalia mitä lisäillä tänne, ciao!








                                                                                


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti