lauantai 5. toukokuuta 2012

Oma jalka rikki

Noniin! Menipä sitten tämän päivän suunnitelmat ihan uusiksi. Treffi hyppäsi torstaina mun jalan (kantapään ylle) päälle kun oltiin maastakäsin kävelemässä metsätiellä. Eilen (perjantaina) jalka tuntui aamulla ihan hyvältä, ehkä vähän oli jäykkä nilkasta ja tuntuu kuin siellä sisällä olisi joku pallo joka liikkuu nilkkaa liikuttaessa. Ei kuitenkaan ollut kovin kipeä joten menin normaalisti töihin ja liikutin Treffinkin illalla, tosin aika kevyesti. 


Illalla kotiin tullessani nilkka oli ihan turvoksissa ja "tönkkö" sekä alkoi tummumaan. Kovin kipeä ei ollut kävellessä mutta ei sitä kädellä voinut painaa juurikaan. Nivelsiteissä ilmeisesti jotain häikkää, eivät ole poikki mutta varmaan revähtäneet ja siksi pullottaa. Liikkuva patti jalassa on ilmeisesti hyytynyttä verta, yäks!


Näin ollen en siis mene tänään juoksemaan City Runiin joten käyn luultavasti itse tallilla hoitamassa hepsun. Kävelypäivä sillä on joka tapauksessa tänään, kun kaikkina muina päivinä on ollut tällä viikolla liikenteessä. Huomenna menen järjestämään tallin hevosille irtohypytyksen ja Treffi saa näin ollen osallistua siihen. Pääseepähän vähän pomppimaan vaikka kuski onkin hiukan rampa : D




Tiistaina viimeinen ilmoittautumispäivä laaksolle, toivottavasti jalka on jo silloin kunnossa! Hirvee hinku olis päästä sinne ;-)


ps. Kuva on viimekesältä, kun tyhmänä vielä ratsastelin ilman kypärää. Älkää ottako mallia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti